T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ÇİFTELER - Çifteler Şehit Osman Genç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZA YENİ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Merkezi yerleştirmeler sonucu veya adrese dayalı olarak okulumuza kayıt yapmaya hak kazanan öğrencilerimiz için kayıt işlemleri 28 Ağustos 2023 - 8 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

KAYIT İÇİN İSTENİLEN EVRAKLAR(28 Ağustos 2023 - 8 Eylül 2023 TARİHLERİ  ARASINDA)

1- Kayıt zarfı (Okul tarafından verilecek)

2- Nüfus cüzdanı fotokopisi

3- 2 adet vesikalık fotoğraf