T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ESKİŞEHİR / ÇİFTELER - Çifteler Şehit Osman Genç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

MEB Basın Açıklaması ile Değişen Sınav Takvimi

Sevgili öğrencilerimiz Covid-19 Salgın hastalıknedeniyle yaşanan tam kapanma sonrası MEB lığımızın Basın açıklaması ile 24 Mayıs 2021 Pazartesi itbariyle gerçekleştireceğimiz sınav programı aşağıda gösterilmiştir.

AÇIKLAMALARIN DİKKATLİ BİR ŞEKİLDE OKUNMASI ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR...

1. SINAV HAFTASI BOYUNCA UZAKTAN VE OKULDA YÜZ YÜZE DERSLERİ YAPILMAYACAKTIR. SINAVI BİTEN ÖĞRENCİLER EVLERİNE GİDECEKTİR.

2. AYNI SINIF DÜZEYİNDEKİ SINAVLAR 60 DAKİKA ARA İLE PEŞ PEŞE YAPILACAKTIR. FARKLI SINIF DÜZEYİNDEKİ SINAVLAR ARASINDAKİ 30 DAKİKALIK SÜREDE SINIFLAR HAVALANDIRILACAKTIR.

3. SINAV ESNASINDA TÜM GÖREVLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİN MASKE TAKMASI ZORUNLUDUR. SINAV ARALARINDA DERSLİKLER HAVALANDIRMAK İÇİN BOŞALTILACAKTIR.

4. COVİD 19 TEDAVİSİ GÖREN, KARANTİNA ALTINDA, RAPORLU VE MAZERETLERİ NEDENİ İLE SINAVLARA KATILAMAYAN ÖĞRENCİLERİN SINAVLARI İLERİ BİR TARİHTE YAPILACAKTIR.

5. ÖĞRENCİLER SINAV BAŞLAMADAN EN AZ 5 DK ÖNCE SINAVA GİRECEĞİ DERSLİK VE SIRADA HAZIR OLMALIDIR. SINAVA GEÇ KALAN ÖĞRENCİLERE EK SÜRE VERİLMEYECEKTİR.

6. SINAVDA BİREYSEL YA DA GRUP OLARAK KOPYA ÇEKEN VE ÇEKMEYE ÇALIŞANLAR HAKKINDA DİSİPLİN İŞLEMİ UYGULANACAK VE E OKUL NOT BÖLÜMÜNE (K) OLARAK GİRİLECEK VE SIFIR (0) PUANLA DEĞERLENDİRİLECEKTİR.

7. 24 MAYIS-14HAZİRAN TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK SINAVLARDA TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Sınav Programına aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/26/04/148607/dosyalar/2021_05/12011851_en_son_yenilenen_sYnav_programY.pdf

12-05-2021

Yayın: 12.05.2021 - Güncelleme: 12.05.2021 01:35 - Görüntülenme: 167